Udstillinger m.m.

UDSTILLINGER med mere

Aktuelt lige nu findes her øverst:

På grund af smittefarer har Plejehjemmet Skovbo i Langebæk været lukket for besøgenden siden foråret 2020.  Den gruppe kunstnere der tilfældigvis var dem der havde udstilling hængende da alt blev lukket, har i flere omgange fået forlænget deres udstillingsperiode.  Med de ny udbrud og nye lukninger har de der ansvar for udstillingsstedet valgt at afslutte udstillingen og ikke ophænge flere.

Sammen med nogle medlemmer af Kunstnetværket for Møn og Sydsjællande er jeg udstillingsaktuel med en serie store akvareller samt nogle få malerier på Plejehjemmet Skovbo i Langebæk. Den 21. og 22. marts er jeg inviteret til at deltage i udstillingen Kreativ Hverdagskunst i Gl. Ridehus, Grønnegade 10, 4700 Næstved.

I september månede deltog jeg - som en af otte medlemmer i gruppen SOMMERPLAN 2019, der var september måneds gæsteudstiller i Galleri Hestestalden, Præstø.  Der afholdtes fernisering

fredag den 6. september klokken 17.30-19.00


Havde i de to midterste sommermåneder 2019 udstillet 14 store billeder - akvareller og akrylmalerier hos Klinik Holmberg, Vordingborg.  Et dejligt sted med lyse væge, højt til loftet og galleriskinner med et arbejdsvenligt ophængssystem.

Deltoger i Kunstnetværkets SOMMERUDSTILLING i Den Gule Stald.  Der var fernisering lørdag den 29. juni klokken 14.00-16.00. 

Åbningstale af borgmester Mikael Smed.  Udstillingen var åben daglig 30. juni - 27. juli 2019 klokken 14.00-18.00. 

Gratis entre - alle var velkomne.

Deltog sammen med 21 øvrige medlemmer i

Kunstnetværkets sommerudstilling i Den Gule Stald i Kalvehave fra 1. - 27 juli 2018.

Der var fernisering lørdag den 30. juni kl. 14.45 - 17.00

officiel åbningstale af 1. viceborgmester Else-Marie Langballe Sørensen.

Udstillingen blev på skift passet af udstillerne og var åben daglig 14.00-18.00.

                                            Udstillingen 2018

Som de fleste ved, har jeg stor glæde af at tegne og male direkte ude i sommerlandet.  Om vinteren er bliver det mest til håndarbejde, men det hænder jeg arbejder i mit atelier.  Her bliver det normalt den abstrakte stil der dominerer.  I april og maj var jeg inviteret til at udstille i caféen ved Bio Bernhard.  Det glædede mig og blev en god oplevelse - herunder ses arbejdet med at planlægge udstillingen.

Hyggeligt arbejde:  Indramning og forberedelse til udstilling!  Bemærk vejret uden for vinduet!  Det er i dag den 1. april -18, men det er ingen APRILSNAR - vi har i nat fået en ny sending sne her til sydsjælland - jeg tror det er omkring 10 cm?

   

HUSK altid: Varer der eventuelt skal byttes? Kontakt mig på telefon 21260892.  Hvis det drejer sig om en af mine medudstillere så find deres nummer på www.galleri-hestestalden.dk - eller kontakt mig, så skal jeg formidle kontakt!   

Fra 2. - 28. juli 2017 var unika-design en af 20 udstillere i Den Gule Stald, Kalvehave.  Vi har det til fælles, at vi alle er medlemmer i Kunstnetværket Møn og Sydsjælland og vi skiftedes til at tage vagterne - mine vagter var: onsdag den 5. og søndag den 23. juli.  Der var åben fra klokken 14.00 - 18.00 hver dag -  gratis entré - som altid var alle velkomne.

Sommerudstillinge i Kalvehave var også i -17 meget velbesøgt og meget hyggelig - ikke mindst fordi vi fik sat "ansigt" på nogle nye med-udstillere.

billeder taget af Jonna Ipsen på ferniseringsdagen - TAK til Jonna

Min udstilling i Galleri Hestestalen den i juli måned 2017 - samtidig havde jeg, som omtalt ovenover - en stand i Kalvehave!

Galleri Hestestalden (hvor unika-design findes)- har åben mandag-fredag 14.00-17.30

lørdag 10.30-14.00

De ni kunstnere har på skift vagent i galleriet - og vi er alle glade for at få besøg på vores vagt. Der er ingen købetvang - kom gerne og få inspiration til egen kreativitet <3 

Hvert år byder på udstillinger forskellige steder.  Nedenstående billeder er fra 2017 med deltagelse i den store udstilling i Den Bøhmiske Hal i Stege, hvor blandt andet rigtig mange af Kunstnetværkets medlemmer var inviteret til at udstille.  unika-design har som sidste år takket ja til at deltage.  Kunstnerne donerer hver et værk (eller flere).  Gæster betaler for indgang - og kan vinde kunstværkerne.  Alt overskud går til Lions gode formål - så alle - både besøgende, Lions og udstillere - støtter en god sag!

Her er et par billeder fra min stand 2017.

Håndlavede postkort  - eller julekort når de er aktuelle - stativet stod tidligere i Galleri Hestestalden, men postkort og julekort efterspørges ikke mere

unika-design viser sin stand ved kunstudstilling arrangeret af LIONS Møn - 2. og 3. april 2016

Præstø - I månderne august/september 2016 udstillede jeg tegninger og akvareller i Bio Bernhards café. Ialt 29 værker.  Motiverne er alle hentet i vores nærområde og stammer fra:  Sommerplan 2012 -13 -14 -15 og et fra sommerplan 2016Sommerplanen kører på 17 år nu og er en gruppe, der mødes og tegner/maler ude i naturen. 

I september 2016 deltog jeg tillige i en fællesudstilling med Sommerplan 2016 i Galleri Hestestalden som gæsteudstiller og en udstilling i Sjællandskes vinduer i Vordingborg - så det var lige et par travle måneder.

Billede nr.et er tegnet ved Sct. Peders Kapel i sommeren 2015 (billedet foræret væk).  Nr. to fra 2016 - samme motiv, men set bag fra og i august og september -16 udstillet i Bio Bernhard.  "Skulpturen" er resterne af et kæmpetræ, der formentlig har været ramt af et lyn.


Udstillet i Galleri Hestestalden, sept. 2016 (fælles udstilling). Akvareller størrelse A3 - det ene er Farøbroen set nedefra!

Det andet er tegnet ned bag Præstø Bibliotek og foran Spejderhytten.  Det første blev kun halvt færdig ved besøg i 2015 - og derfor malet færdig i 2016.

I Juli var unika-design udstillingsaktuel i Den Gule Stald, Kalvehave, som en af 17 medlemmer af Møn & Sydsjælland Kunstnetværk.  Udstillingen sluttede fredag den 29. Juli 2016.  Udstillingen, der var velbesøgt, blev passet på skift af udstillerne.   

Fælles udstillinger er altid inspirerende både for de besøgende og for samtlige udstillere. 

Vil du se mere til nogle af Kunstnetærkets medl. så gå ind på denne adresse:

http://www.kunstnetvaerk.dk/

eller tjek facebook

https://www.facebook.com/Kunstnetvaerk/


Som medlem af bestyrelsen i Kunstnetværket for Møn og Sydsjælland melder vi os til de udstillinger Kunstnetværket arrangerer!  Derefter afventer vi antal af tilmeldinger.  Er der flere end der er pladser til - trækker vi os som oftest.  Af den årsag ved jeg først i sidste øjeblik om jeg deltager eller ej.  2016 - var unika-design en ud af ialt 18 udstillere!  I 2018 var vi 22 -i 2019 udstillere 16 på Sommerudstillingen.

I år har jeg valgt at have akvareller og tegninger med på udstillingen.

Kunstnerdag i Præstø.

Lørdag den 25. juli 2016 deltog jeg i kunstnerdagen. I Adelgade (nogenlunde ved nr. 66) sad jeg og laver ARMSTRIK. 

Flere kom og så hvor nemt det faktisk er!

I sommerperioden mødes jeg hver uge nogle timer med ligesindede til ude tegning/maling på aftalte steder i vort dejlige nærområde.  Det er langt fra hver gang vi kommer hjem med et færdigt billede, men en tegnetur er aldrig spildt arbejde.

I vinterhalvåret arbejder jeg i den abstrakte genre.  Det er både inspirerende og udfordrende at "lege helt frit med form og farve for slutresultatet kendes ikke på forhånd.  Disse to meget forskellige udtryksformer har jeg altid og med stor glæde dyrket!

Der ud over har jeg inden for de seneste 18 år taget fat i min "gamle travhest":  Design. 

Se også siderne Babytøj og Sortiment


UDSTILLINGER 2015

Som en af 25 deltog unika-design igen i år i Den Gule Stald i Kalvehave, udstillingen var åben hver dag fra klokken 13 til 17 og var Kunstnetværket Møn og Sydsjællands Sommerudstilling.  Vi havde på skift fornøjelsen af at have vagten.  Min vagt var den 22. juli.  Udstillingen lukkede definitivt fredag den 24. juli klokken 17. De fleste af mine ting bragte jeg ned til min faste udstilling i Galleri Hestestalden, Præstø.


Den lille grå babytrøje er strikket i et meget blødt og lækkert uldgarn - superwash og kan ses på bordet tæt på væg nærmest os.  Ud over strik er der som nyhed også syede ting til babyer og småbørn.  Alt naturligvis eget design!

 UDSTILLINGER 2014

Som en af 17 udstillede jeg i Den Gule Stald i Kalvehave - udstillingen kunne ses til og med den 26. juli 2014.

I Langebækhallens cafeteria, Åløkkevej 2, Stensved havde:  SOMMERPLAN 2013 i september en stor spændende udstilling.

Herfra stammer disse 2 billeder fra henholdsvis Stavreby Havn og Oringe Parkanlæg.

To af mine tegninger fra ude-tegning 2013 størrelse 30x40 - sat i ramme 40x50.

.

Dette maleri måler 60x60 og var i 2008 mit "bidrag" til Den store Julekalender i Præstø.

Mine billeder bliver enten til ude i naturen - naturalistiske, eller males i atelier - og bliver her altid abstrakte!

Abstrakt maleri - 40x50

Lise Hovgaard, Svend Ludvigsen og jeg udstillede i Langebækhallens Caffeterie, Stensved fra den 24/6 til den 2/9 2013.

Her ses billeder, der nåede at blive klar til dagen!

9 helt nye billeder, 2 tidligere viste samt 4 sort/hvid tegninger.  Akrylmalerier 60x80, 50x70, 40x50, 40x40

Akvarel udført på Torvet i Præstø 2012.

 Tegneaftener ude 2013/SOMMERPLAN er godt i gang!

Her over ses skitse af udsigt neden for Dehnshytten 2012

Malerier 30x40 udført på stedet - sommer 2012 - Rohneklint og Ny badebro - Kalvehave havn.

Abstrakt Maleri "gitterklatrere" 40x30

abstrakt maleri 50x70

Høre             Føle

Ofte laver jeg "serier" når det gælder abstrakte billeder!

Abstrakte malerier 50x70 fra serie: Se, høre og føle

maleri 30x40 Mystik fra serien 1001 nat

maleri 40x40 Trold fra serien 1001 nat.

Abstrakte legerier med akryl, effekter og sytråd 40x40 (solgt)

Hvis jeg maler en himmel således, vil mange tro, at det er en vild overdrivelse.  Dette er et fotografi taget i juli 2015 og helt uden nogen form for regulering eller "forskønnelse" - det er den rene og ægte vare!

Maleri: Croquis

I næsten 8 år tegnede jeg efter model en gang om måneden. 

 Et par af disse tegninger har tjent som inspiration for disse 2 malerier. 

Ved min stand i Galleri Hestestalden er kun plads til gangske få billeder, men i 2012 lånte jeg en ledig stand.

 50x70

         

Når jeg leger med pensler og farver kan det blive til hvad som helst!

Ovenstående billede er som et af seks billeder fra min hånd med på udstilling

fra 6/11 - 13/12 2013 hos banedanmark, Vasbygade 10, Kbh. SV og det blev solgt!

Billedet blev iøvrigt solgt! 

To små abstrakte malerier 30x30 cm.

Gips arbejde udført i 1998 - hvor jeg bor nu det ret begrænset, hvilke materialer jeg kan anvende!

brændt ler

Da jeg tog Tek II på Haslev Håndværkerskole, var der ind imellem tid til en skulptur!

udsnit af billedet

Tegninger 50x60 udført med rødt og sort kridt - det forreste er en iagttagelsestegning og bagest en tegning via fantasien

Ikke ret mange af mine naturlistiske tegninger er nået her til siden.  Det er fodi de alle er i glas og ramme og det er svært at lave et foto, som yder en akvarel retfærdighed, når en blitz eller et genskær fra omgivelser rammer et glas.

Oliemaleri 110x70 malet i 1973

Disse og endnu flere lysestager til fyrfad var med ved udstillingen i Den Gule Stald, Kalvehave i juli måned 2014!